Skip to content
Terug naar ons joboverzicht
Freelance Financial Analyst – BIilzen

Word jij onze Xtra human?

Jouw job als Freelance Financial Analyst – BIilzen

Als financiële analist draag je bij tot de financiële rapporteringsactiviteiten, zowel lokaal als in de internationale groepsrapportering. Dankzij jouw kennis en inzicht interpreteer en analyseer je al deze financiële data op een verrassende wijze.

Je ondersteunt in het maken en analyseren van gestructureerde dashboards en KPI’s. Aan de hand van ad-hoc cijfermatige analyses geef je support aan verschillende afdelingen (procurement, customer service, operations).

Je bent Xtra welkom bij clearXperts

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!

Dit maakt jou zo Xtra

Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Engels – zowel geschreven als gesproken.

Excel kent voor jou weinig geheimen! Je kan werken met draaitabellen, ‘V-lookup’ en bepaalde ‘IF’ formules. Voorkennis van AX Dynamics & HFM of Anaplan is zeker welkom.

Je hebt een basiskennis inzake IFRS standaarden.

Xtra voordelen

Christine Van Mol

Talent Acquisition Manager


+32 477 44 87 55

Christine Van Mol

+32 477 44 87 55

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Niets voor jou, maar ken je onze ideale match? Delen mag!’