Skip to content

Business manager marketing – Antwerpen en omgevingWord jij onze Xtra human?

Jouw job als Business manager marketing – Antwerpen en omgeving

Ben jij dé Xpert in sales die wij zoeken? Ben je peopleminded en de ideale matchmaker tussen onze gedreven marketing consultants en de TOP bedrijven, die we onze klant mogen noemen?

Als business manager leg je contacten in de provincie Antwerpen (of ruimere regio), detecteer je potentiële opportuniteiten en maak je de match om onze marketing consultants aan de volgende uitdaging in hun loopbaan te helpen! Jij begeleidt het ganse traject van de aanvraag tot de opstart en zet jouw commerciële skills in om de juiste contacten te leggen en klanten te overtuigen.Je bent Xtra welkom bij clearXperts

clearXperts brengt professionals in Finance, Legal, HR en Marketing samen in één warm bedrijf. Jij timmert er aan de weg als expert of generalist in jouw domein, wij ondersteunen je in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze klanten zijn toonaangevende spelers in verschillende sectoren die staan te popelen om jouw talent in te zetten voor hun specifieke uitdagingen en werkmethodes. Zijn er klanten waarmee jij in het bijzonder matcht? Bij hen ga je aan de slag!
Dit maakt jou zo Xtra

Xtra human is onze leuze! Ben je peoplegericht? Dynamisch? Uiterst gedreven, sterk in het connecteren met anderen en doelgericht? Dan ben jij de business manager die we zoeken! De combinatie van jouw attitude en jouw commerciële ervaring binnen de Hr wereld zorgt ervoor dat jij onze consultants aan hun droomproject kan helpen. Als je bovendien ook nog enige kennis hebt van de verschillende rollen in marketing, is dat mooi meegenomen.

Onze manager Arne neemt jou onder zijn vleugels, begeleiding is verzekerd, dus ook met een beperkte ervaring, maar juiste mindset ben je zeker welkom!

Xtra voordelen

• Fijne sfeer en persoonlijke aanpak? Check!

• Aantrekkelijk verlonings- en voordelenpakket met alles erop en eraan? Check!

• Heel wat leuke teambuildings en events (epische trip naar Lissabon of Mallorca)? Check!

• Onpersoonlijke aanpak en veel routine? Sorry!

Xtra info en solliciteren

Christine Van Mol

Talent Acquisition Manager


+32 477 44 87 55

Elisabeth Muylaert

+32 471 88 46 02

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Niets voor jou, maar ken je onze ideale partner? Delen is toegestaan!